демонстрационен безплатен уебсайт на неправителствена ...

Демонстрационна под-страница с новини

Услугата "Безплатна уебстраница" е предназначена за организации, регистрирани в НПО Портала, които не желаят или не могат да си позволят да плащат на професионалисти за поддържането на самостоятелен свой сайт. Функционалностите на безплатната уебстраница са ограничени, но това се компенсира с лесното администриране на страницата, което може да се извършва от непрофесионалисти.  

Една от най-търсените функционалности е поддържането на страница с актуални новини. Ето как става това:

  1. Създайте страница "Новини"
  2. Включете новините, които искате. Те могат да бъдат просто описание с подходящо форматиране и/или връзки към други публикации на Портала или трети сайтове. Често потребителите ни публикуват новина на Портала, а след това я включват тук.
  3. Добавяйте следващи новини по всяко време, като редактирате страницата си (избирате я от менюто с навигацията и натискате бутона Редактирай в лентата в горния край на екрана).

Ето как би могла да изглежда страницата с новини:

* * * 

21 септември 2016. От началото на 2016 г. до този момент посещенията на НПО Портала са с 27 % повече, отколкото през същия период на предходната година. През декември 2016 ще обявим публично данните за посещаемосттта на Портала.

13 септември 2016. Конкурсът "За енджиотата и хората" ви предизвиква да ракажете защо вашата организация е важна за хората. Научете повече тук.

* * * 

При нужда от съдействие се свържете с администраторите на НПО Портала или ни пишете тук.


Този уебсайт е осъществен с помощта на www.ngobg.info